Në pritje të transferimeve “bombë”, FC Shkupi nënshkruan me dy talentë të rinj!

Në pritje të transferimeve “bombë”, FC Shkupi gjatë ditës së sotme ka prezantuar dy futbollistë të talentuar, që pritet të jenë e ardhmja e ekipit bardhekaltër për vitet në vazhdim. Bëhet fjalë për Rejjan Abazin dhe Bilal Isenin, të cilët me ekipin nga Çairi kanë nënshkruar kontrata 3-vjeçare. 18-vjeçari Rejjan Abazi me