Karriera e bujshme e legjendarit Kobe Bryant!

Vdekja e papritur e Kobe Bryant pa dyshim se ka tronditur gjithë Botën e sportit, me legjendën e NBA-së që ndërroi jetë në moshën e tij 41 vjeçare. Basketbollisti amerikan dhe vajza e tij, Gianna Maria (13 vjeçe), janë dy nga pesë viktimat që shkaktoi përplasja e helikopterit në Kaliforni. https://www.facebook.com/infosport.mk/photos/a.476416142474008/2787424648039801/?type=3&theater Karriera e