Nuk mund ta besoni sa cigare në ditë konsumon Sarri dhe sa të holla ka harxhuar për ta

Strategu italian, Mauricio Sarri nuk u ndahet cigareve. Mediat angleze kanë një kureshtie të jashtëzakonshme për të “zhbiriluar” dhe për të zbuluar sa më shumë detaje për jetën e personave publikë. Së fundi në objektiv të tyre ka rënë Mauricio Sarri, i cili këtë verë mori drejtimin e londineze të Çelzit. Ish