Cuculi te Drita, Shameti te Gjilani!

Deri dje ishin shokë skuadre, ndërsa në sezonin e ri, tashmë ish dyshja mbrojtëse e Kukësit, Ardian Cuculi dhe Ylli Shameti, do të jenë kundërshtarë, edhe atë të flaktë pasi vendosën që të zgjedhin fanellat e dy rivalëve të përbetuar nga qyteti i Gjilanit, Dritën, gjegjësisht Gjilanin. Ardian Cuculi zgjodhi Dritën,