Neziri: Synojmë vendin e katërt (VIDEO)

Renova ka rimarë veten në Ligën e Parë të futbollit të Maqedonisë, ku në ndeshjet e fundit me Agron Memedin në pankinë është duke regjistruar rezultate të mira. Me fitoren e fundit në kampionat ndaj Akademia Pandevit, “gjipspunuesit” kyçen në garë edhe për një vend në Europë.

“Deri dje mund të them që më shumë ishim të fokusuar për mbijetesën, por me fitoren e djeshme disi ambicjet normalisht rriten duke parë se jemi shumë afër, dy pikë larg vendit të katërt dhe pesë pikë larg vendit të tretë. Edhe pse nuk e kemi kryer teoritikisht mbijetesën, nuk e kemi të garantuar, mendoj se tani do të synojmë vendin e katërt”, ka thënë Neziri në emisionin ‘Sportmania’.

NEZIRI NË SPORTMANIA: SYNOJMË VENDIN E KATËRT“Deri dje mund të them që më shumë ishim të fokusuar për mbijetesën, por me fitoren e djeshme disi ambicjet normalisht rriten duke parë se jemi shumë afër, dy pikë larg vendit të katërt dhe pesë pikë larg vendit të tretë. Edhe pse nuk e kemi kryer teoritikisht mbijetesën, nuk e kemi të garantuar, mendoj se tani do të synojmë vendin e katërt”, ka thënë Neziri në Sportmania.

Публикувахте от Tv Shenja в 30 април 2018 г.

Leave a Reply