Babai i Nurmagomedov zbulon kundërshtarin e rradhës të Khabib!

Abdulmanap Nurmagomedov, babai i kampionit Khabib Nurmagomedov, ka folur lidhur me sanksionet e mundshme për djalin e tij, ndërsa përveç kësaj,  ai ka folur edhe për kundërshtarit e tij të mundshëm.

‘MekGregor tani ka nevojë për tu përgatitur rreth një vit. Fillimisht për Khabibib do të ketë sanksione nga 4 deri në 6 muaj. Ne gjithsesi do të duhet të pushojmë 3-4 muaj. Nëse dënimi do të jetë në afat prej 6 muaj, atëherë çfarë do bëjmë? Do të duhet të pajtohemi me dënimin, por kjo nuk është tragjike’.

Ferguson?Tani ka dy garues që kanë nga 11 fitore. Legjenda Xhorxh Sen Pier. Edhe njëri, edhe tjetri në çdo kohë dhe në çdo vend. Unë mendoj se Fergusoni tani do pajtoheshe për një luftë’ – kishte thënë Abdulmanap.

Leave a Reply