A do të rikthehet Besir Demiri në kampionatin vendor? Tregon vet futbollisti (VIDEO)

Besir Demiri tashmë është një futbollist i lirë, pasi skuadra e tij Zhilina nga Sllovakia ka bankrotuar për shkak të krizës financiare nga koronavirusi. Në një intervistë për televizionin Shenja, i pyetur për të ardhmen e tij si dhe për një rikthim të mundshëm në kampionatin vendor, Besir Demiri tregon se nuk mendon për momentin të luaj për ndonjë nga skuadrat elitare të vendir, përderisa nuk përjashton mundësinë për të ardhmen.

Besir Demiri – Java Sportive

A mund të rikthehet Besir Demiri në kampionatin vendor?

Публикувахте от Sportmania в Събота, 4 април 2020 г.

Leave a Reply