Çfarë ndodhi me Ballistin pasi ngriti flamurin “Autochthonous” midis Beogradit?

Ismail Morina, ndryshe i njohur si “Ballisti” kishte bërë një akt heroik në ndeshjen Serbi-Shqipëri që ishte zhvilluar me 14 tetor të vitit 2014-të në Beograd, ndeshje kjo e vlefshme për kualifikueset e EURO 2016.

Ballisti me anë të një droni futi brenda stadiumit të Partizanit në Boegrad, flamurin “Autochthonous”, në të cilin gjendeshin dy figurat e ndritura të popullit shqiptar, Ismail Qemali dhe Isa Boletini.

LIG Sport e ka kujtuar këtë moment si dhe ndryshimin që pati jeta e Ballistit pas kësaj ngjarje.

Droni, arrestimi në Kroaci, ekstradimi për Serbi dhe mendimet për vetëvrasje, se çfarë ndodhi me Ballistin mund ta shikoni videon e mëposhtme.

Leave a Reply