Luçiano Moxhi sjellë një ish juventin te Partizani

Ish-drejtori i Juventusit, Luçiano Moxhi nënshkroi një marrëveshje 3-vjeçare me klubin e Partizanit për të qenë në rolin e këshilltarit të presidentit Demi. Dhe kjo po jep rezultate menjëherë, pasi italiani është vënë në kërkim të prurjeve të reja te skuadra nga kryeqendra shqiptare. Sipas asaj që raportojnë mediat shqiptare, Moxhi