“Ballistët” me kampanjë të re drejtuar Lazim Destanit: Shkëndija ka nevojë për një stadium modern europian

Këtë vit dhe tjetrin skuadra e Shkëndijës është në prag të dy përvjetoreve madhështore, tifo grupi i kësaj skuadre, “Ballistët”, festojnë 30 vjetorin, ndërsa vitin tjetër “SHKËNDIJA-BALLISTËT-EKOLOGU” do të festojnë 10 vite së bashku! “Ballistët”, është ndërtimi i stadiumit, ndërtimi i shtëpisë së Shkëndijës,  një ëndër kjo e kahmotshme e gjithë

FSHF gati të ndërtojë një stadium të ri me 10 mojë vende në Jug të Shqipërisë!

Sekretari i Përgjithshëm i FSHF-së ka zbuluar projektin e radhës në zhvillimin e infrastrukturës. Në një intervistë me gazetarin Altin Sulçe në emisionin “Ora Sport“, të transmetuar në “Ora TV”, Ilir Shulku ka treguar planin për ndërtimin e një stadiumi 10 mijë vendësh në qytetin e Fierit. Gjithashtu ai ka bërë