Veteranët e Kosovës dhe Maqedonisë nderojnë legjendën “Fadil Vokrri”

Veteranët e përfaqësueses së Maqedonisë dhe ato të Kosovës,për nder të legjendës së futbollit, Fadil Vokrri zhvilluan një miqësore luksi, e ku në terren performuan shumë emra të njohur nga e kaluara. Në një ndeshje ku rezultati ishte në plan të dytë, në fund fitues të takimit dhe në përgjithësi të