Ndërpritet ndeshja në “Artemio Franki” në minutën e 13-të, “Lamtumirë kapiten”

Ndeshja ndërmjet Fiorentinës dhe Beneventos është ndërprerë në minutë ne 13-të për një minutë heshtje në nder të kapitenit tashmë të ndjerit, Davide Astori. Si kujtim dhe një lamtumire për fund, tifozët kishin përgatitur një koreografi gjigande me emrin e Astorit dhe numrin 13-të.

Leave a Reply