FC Shkupi ndërton hapësira akomodimi në Çair (VIDEO)

FC Shkupi gjysmësezonin pranveror do ta nis me një risi, pasi drejtuesit e klubit mes tjerash janë angazhuar për ndërtimin e zyrave të reja dhe hapsirave për akomodim në Çair. Të njejtat do të jenë në shërbim të futbollistëve të ekipit të parë. Sipas asaj që shihet në video inçizimin e bashkangjitur më poshtë punët janë në fazën përfundimtare dhe së shpejti pritet të jenë gati për përdorim.

Hapsirat e reja janë në kuadër të stadiumit të Çairit dhe përveç zyrave që do të shfrytëzohen nga drejtuesit dhe trajnerët, gjithashtu përfshijnë 16 dhoma bashkëkohore të pajisura me nga dy krevatë, TV dhe banjo.

Sipas paralajmërimeve, hapsirat e reja pritet të lëshohen në përdorim javën e ardhëshme.

FC Shkupi ⚪🔵ndërton hapsira akomodimi në Çair (VIDEO) FC Shkupi gjysmësezonin pranveror do ta nis me një risi, pasi drejtuesit e klubit mes tjerash janë angazhuar për ndërtimin e zyrave të reja dhe hapsirave për akomodim në Çair🏟. Të njejtat do të jenë në shërbim të futbollistëve të ekipit të parë. Sipas asaj që shihet në video inçizimin e bashkangjitur më poshtë punët janë në fazën përfundimtare dhe së shpejti pritet të jenë gati për përdorim.Hapsirat e reja janë në kuadër të stadiumit të Çairit dhe përveç zyrave që do të shfrytëzohen nga drejtuesit dhe trajnerët, gjithashtu përfshijnë 16 dhoma bashkëkohore të pajisura me nga dy krevatë🛏, TV dhe banjo. Sipas paralajmërimeve, hapsirat e reja pritet të lëshohen në përdorim javën e ardhëshme.🎥🎞👇

Публикувахте от Sportmania в Четвъртък, 7 февруари 2019 г.

Leave a Reply