E bujshme, KB Albes transferon një basketbollistë të Rabotniçkit

Klubi i basketbollit ALBES i cili këtë vit do të garojë në Ligën e Dytë të Maqedonisë së Veriut, pas 9 përforcimeve të para, ka filluar me fazën e dytë ku vetëm disa ditë para fillimit të kampionatit do të prezantojë përforcimet e reja të klubit të cilët ju kanë ofruar e që bëhet fjalë për përforcime shumë serioze.

I pari prej tyre është Stefan Vacev i gjatë 192 cm, që do ta ndihmon ekipin në pozitat 3 dhe 4. Vacev vije si lojtarë i lirë, ndërsa së fundi ka qenë pjesë e të rinjve të KK Rabotniçki.

Leave a Reply