Armando Duka rizgjidhet president i FSHF-së

Nuk kishte asnjë dyshim, Armand Duka zgjidhet presidenti i Federatës Shqiptare të Futbollit.

Duka siguron një mandat të 6-të në krye të FSHF pas një procesi të kontestuar fuqishëm nga kandidati tjetër Dritan Shakohoxha, i cili nuk ishte i pranishëm në këtë Asamble duke e konsideruar jo ligjore, jo statusore dhe fals.

Duka kishte përballë në këtë zgjedhje dy rivalë, Shakohoxhën dhe trajnerin e mirënjohur Sulejman Starova.

Duka ka fituar edhe një mandat ashtu edhe siç është pritur.

Leave a Reply