Zyrtare, shkaku i koronavirusit shtyhet edhe “Copa Libertadores”

Pas ndalesës së dy kompeticioneve më të rëndësishme europiane të futbollit në nivel klubesh, Ligës së Kampionëve dhe Ligës Europa, tanimë kanë ndaluar edhe dy kompeticionet e rëndësishme të Amerikës Jugore, Copa Libertadores dhe Copa Sudamericana (ekuivalentë me LK dhe LE). Njoftimi është bërë nëpërmjet një komunikate nga “Conmebol” (Konfederata e