SH.M. “Cvetan Dimov” shpallet edhe kampione shtetërore në ligën e futsalit shkollor

Pas titullit kampion në nivel të qytetit të Shkupit, ekipi i futsalit të SH.M “Cvetan Dimov”, i udhëhequr nga dyshja e profesorëve të edukatës fizike, Enes Qaili dhe Samet Sinani,  është shpallur kampione e futsalit shkollor edhe në nivel shtetëror, njofton “infOSport.mk”. Ata dolën më të mirë në ndeshjet finale, ku