Serhio Ramos publikon një foto që tronditi gjithë Spanjën! (FOTO)

Serhio Ramos sot është në qendër të vëmendjes në Spanjë, pasi në “instagram” kishte publikuar  një foto që tronditi gjithë opinionin spanjoll. Këtyre ditëve spekulohej për marrdhëniet e acarruara midis Zherard Pikes dhe Serhio Ramos, ndërsa fotoja më poshtë e publikuar nga kapiteni i Realit të Madrdit dhe njëherit të Spanjës,