FIFA: Maqedonia pëson rënie, Shqipëria ngritet një pozicion më lartë!

Në renditjen më të re të publikuar nga FIFA, përfaqësuesja e Maqedonisë ka rënë për një pozitë më poshtë edhe pse nuk ka zhvilluar ende asnjë ndeshje në vitin 2018. Tani Maqedonia, para ndeshjeve kontrolluese me Finlandën dhe Azerbajxhanit, zë pozitën e 75-të, me 411 pikë. Ndërkohë, Shqipëria ka fituar një