Patrioti me ‘bateria’, braktisi mbrëmjen për shkak gjuhës shqipe, iu gëzohet golave të shqiptarëve si i çmendur!

Patrioti me ‘bateria’, apo më mirë thënë lojtari me numër 5 lëshoi gala mbrëmjen e Agjensionit për Rini dhe Sport, kur kjo e fundit ndante çmimin e më të mirëve për vitin që lamë pas, për shkak se në të u fol në gjuhën shqipe, ndërsa i njëjti sonte iu