Partizani i Tiranës nis bisedimet me njërin prej brazilianëve të Pelisterit

Takimi miqësor midis Partizanit dhe Pelisterit, i zhvilluar ditë më parë në Kamzë ka rezultuar pozitiv për njërin prej futbollistëve brazilian të skuadrës nga Manastiri, i cili falë paraqitjes së mirë në atë ndeshje ka zgjuar interesimin e skuadrës shqiptare. Bëhet fjalë për sulmuesin e majtë Luis Ferriera Kardoso, i cili