Tentativa e pasuksesshme e serbëve për të ndërprerë ndeshjen, Kosovë-Madagaskar

Ndeshja miqësore midis Kosovës dhe Madagaskarit e zhvilluar me 23 mars mund të kishte marrë edhe një epilog tjetër, në rast se një grup i caktuar i disa tifozëve serb i’a arrinin qëllimit deri në fund për të ndërpreë ndeshjen në fjalë. Sipas gazetës “Blic”, disa persona janë afruar pranë rrethimit