E konfirmon vetë Bolt, në gusht tërhiqem

Një ndër atletët më të mirë që njeh Bota, xhamajkani Usain Bolt, ka konfirmuar se Botërori në Londër gjatë muajit gisht do të jetë gara e tij e fundit në karrierën, para pensionimit,

Ai konfirmoi se do të garojë në shtegun e 100 metrave dhe 4 x100 metra, dy pista këta ku Bolt la gjurmë viteve që ishte aktiv.

Bolt, medalist i tetëfishtë i artë olimpik dhe një ikonë e botës së sportit, ka pasur një prej

karrierave më të shkëlqyera në histori të atletikës.

“Synimi im është të fitoj në Londër. Dua të tërhiqem nga sporti me fitore”, ka thënë atleti xhamajkan para Botërorit të atletikës, i cili nis më 4 dhe mbyllet me 13 gusht.

Leave a Reply