Arbitrat spanjoll: Nuk kishte penalti!

Arbitrat analistë të “Radio Marca” dhe gazetës “AS” janë të mendimit që penaltia e akorduar për Realin e Madridit ishte e padrejtë. Ish arbitrat spanjoll, Anduhar Oliver dhe Ituralde Gonzales janë të bindur se kontakti mes Benatias dhe Lukas Vazkes nuk kishte të bëjë me një penalti.

“Kontakti nuk ishte i mjaftueshëm për penalti. Nuk duheshe që të akordohet penalti” – ishte i prerë Gonzales. Kolegu i tij Oliver gjithashtu ndante mendimin e njëjtë.

Po ju lexues të dashur çfarë mendoni?

Real Madrid 1-3 Juventus Highlights Champions League by footbie.com

Leave a Reply