Vjen reagimi i Stoilov për TVM2, ja çfarë thotë!

Stojançe Stoilov, apo ‘lojtari me numër 5’ siç e quajti gazetari i TVM2, Mustafa Ademi gjatë transmetimit të ndeshjes së parë që Maqedonia e zhvilloi ndaj Japonisë, pas ndeshjes së sotme që ‘verdhekuqtë’ e zhvilluan ndaj Bahrein, i pyetur për rastin në fjalë, shkurtimisht tha: “Nuk kam koment, ajo është

Gorenca: Unë qëndroj pas veprimit Mustafa Ademit!

Lajmi për mospërfilljen e emrit të Stojançe Stoilovit nga gazetari i TVM2 Mustafa Ademi ka ngritur shumë urrejte nga mediat maqedone, ku pikërisht të njejtat ishin të heshtura kur reprezentuesi në fjalë e lëshoi manifestimin e Agjencionit për Rini dhe Sport për shkak të gjuhës shqipe. Reagimet janë të shumta, madje