Me rite të larta fetare islame përcillet për në Botën tjetër futbollisti 27-vjeçar i Konjaspor, Ahmet Çalik

Futbollistit të Konjaspor, Ahmet Çalik iu dha lamtumira e fundit në qytetin e tij të lindjes në Ankara. Ai për në banesën e fundit u përcoll me rite fetare islame, ndërsa në varrimin e tij, përveç familjarëve dhe bashkëqytetarëve të shumtë, morrën pjesë edhe shumë futbollistë si nga ekipi i