ISHP do të sigurojë 400 teste për “Covid 19” për ekipet e Ligës së Parë

Drejtuesit e Federatës së Futbollit të Maqedonisë në “Shtëpinë e Futbollit” zhvilluan takim me përfaqësuesit e klubeve në Ligën e Parë. Në takimin e zhvilluar morën pjesë edhe përfaqësues nga Instituti për Shëndet Publik të udhëhequr nga epidemiologu dr. Zharko Karaxhoski. Pjesa e parë e takimit ishte kushtuar  planit, masave dhe

Futbollisti titullarë i Atletiko Madridit rezulton pozitiv me “Covid-19”

Numri i futbollistëve të infektuar me koronavirus, vazhdon të rritet. Rasti i fundit vjen nga Spanja, më saktësisht nga klubi i Atletiko Madrid. Kontrollet mjekësore kanë rezultuar pozitive për Renan Lodin. “Globo Esporte” raporton se 22-vjeçari brazilian nuk ka patur simptoma serioze. Mbrojtësi i majtë u shqetësua pas disa problemeve në frymëmarrjen,