Koreografia ndër vite e tifozëvë të Kopenhagenit! Si ata “shkatërruan” tifozët e  Brondbit (VIDEO)

Ka ndodhur në maj të vitit 2014 dhe që nga ajo kohë është një nga koreografitë më të veçanta të tifozëve kudo në botë. Tifozët e Kopenhagenit realizuan një “film” me kartonë në shkallët e stadiumit, ku ata “shkatërronin” kundërshtarët e Brondbit kështu.   Edhe sot e kësaj dite një koreografi e tillë