Obamejang dhe shokët e tij u mbajtën “peng” për 6 orë në aeroportin e Gambias

Ekipi kombëtar i Gabonit ka hasur në një surprizë të pakëndshme në aeroportin e Gambias. Obamejang i Arsenalit me shokë janë bllokuar për 6 orë në këtë aeroport, teksa autoritetet iu morën pasaportat për verifikime, të cilat duhet thënë se ishin paksa të ekzagjëruara. Çka bëri që futbollistët të përdornin ambientet