Espanjolli dhe Girona i bashkohen grevës së paralajmëruar nga Barcelona

Gjatë ditës së sotme tre skuadrat nga Katalunja Barcelona, Girona dhe Espanjolli kanë paralajmëruar grevë. Që të tre klubet e kryqendrës “katalunase” kanë bërë të ditur qëndrimin e tyre pro referendumit duke lajmëruar se do t’i bashkohen nismës së grupit “Mesa por la Democracia” për një grevë të përgjithshme me