Mariano Ondo ndahet me FC Shkupin

Mariano Ondo edhe zyrtarisht më nuk do të jetë pjesë e FC Shkupit. Futbollisti i repartit mbrojtës dhe drejtuesit e klubit nga Çairi me marrëveshje sot kan prishur bashkëpunimin, i cili ishte lidhur me kontratë 3 vjeçare. Ondo i cili erdhi në afatin kalimtar të janarit, nuk arriti të përmbushë kërkesat e stafit