Trajneri Shabani i kënaqur pas dy fitoreve të Maqedonisë U15 ndaj Shqipërisë

Përfaqësuesja U15 e Maqedonisë shënoi dy fitore në përballjet kontrolluese me Shqipërinë, ndërsa kjo ka kënaqur edhe trajnerin Nexhat Shabani, i cili thotë se këto fitore do i shërbejnë skuadrës për në të ardhmen. “Jam i kënaqur me lojën dhe dëshirën e treguar nga djemtë. Dy fitore kundër Shqipërisë do të