Vardari ‘teste’ me Botevin dhe Duklan në Antalia

Botev nga Bullgaria dhe Dukla Praga nga Çekia deri më tani janë dy kundërshtarët testues të Vardarit në fazën e përgatitjeve në Antalia të Turqisë. Përkrah këtyre dy ekipeve, ditëve në vijim do të mësohen edhe dy ekipet tjerat që të përzgjedhurit e Çedomir Janevskit do t’i masin forcat.

Vardari drejt Antalia të Turqisë për fazën përgatitore niset nga 16 ose 17 janar.

Leave a Reply