Filloi projekti për zhvillimin e futbollit të femrave te moshat

Federata e futbollit të Maqedonisë startoi realizimin e projektit për futbollin e femrave të kategori të reja ku do të përfshihen vajza të gjeneratave 2002, 2003, 2004 dhe 2005. Vashat e selektuara nga këto gjenerata sot kishin grumbullimin e parë, ndërsa bashkarisht do të zhvillojnë pjesën e parë të përgatitjeve deri

Zbulohet grupi kriminelë që kurdiste ndeshje futbolli edhe në Maqedoni!

Ndeshjet e kurdisura kanë marrë hovë të madh edhe në ndeshjet e kampionateve nga Gadishulli Ballkanik. “Al Xhazira Balkan” shkruan se policia sllovene dhe ajo kroate me ndihmën e Europol kanë zbuluar një grup kriminelësh ndërkombëtarë, që merreh me baste ilegale. Të arrestuarit akuzohen për kurdisje të ndeshjeve në Serbi, Maqedoni