Januzaj dhe Kololli “kopjojnë” Riberin, shpenzojnë 1200 euro për biftek ari te Nusret Gokçe

Dy futbollistët e njohur kosovar, Benjamin Kololli, që përfaqëson Kosovën dhe Adnan Januzaj që përfaqëson Belgjikën aktualisht ndodhen për pushime në Mikonos të Greqisë. Me këtë rast ata kanë vendosur që të vizitojnë edhe restoranin e kuzhinierit të famshëm turk, Nusret Gökçe,  aty ku shkojnë për të ngrënë shumë yje