Situatë kaotike edhe në La Liga, 5 futbollistë rezultojnë me “Covid 19”

Pesë futbollistë nga La Liga kanë rezultuar pozitiv në testet e bëra për Koronavirus. “RAC1” raporton se rezultatet e raundit të parë në elitën e futbollit spanjoll kanë prodhuar 5 rezultate pozitive. Testet janë kryer për të gjithë futbollistët, trajnerët dhe punonjësit sportivë nga të gjitha skuadrat. La Liga është duke