Ndiqeni drejtpërdrejtë shortin për Botërorin Rusi 2018 (VIDEO)

Ka nisur ceremonia në pallatin Kremlin të Rusisë për shortin e Botërorit 2018. Në eventin që po zhvillohet në në Moskë, janë pjesëmarrës 30 trajnerët e përfaqësueseve të kualifikuara, me trajnerët e Australisë dhe Urugajit që mungojnë.

Leave a Reply