Kapoja e Shkëndijës vjen me një apel të rëndësishëm para ndeshjes me TNS

Sot Shkëndija e Tetovës në arenën “Filipi i Dytë” do të zhvillojë ndeshjen e parë eliminatore të Ligës së Kampionëve kundër ekipit të TNS nga Uellsi. Grupi i tifozëve “Ballistët” si gjithnjë i gatshëm pret këtë përballje, ndërkohë një ndër kapot e këtij grupi, ka një apel shumë të rëndësishëm në prag të këtij takimi që starton në ora 20:15.

Më poshtë në mënyrë integrale sjellim apelin e bërë gjatë ditës së djeshme nga kapoja e Shkëndijës.

“APEL I RËNDËSISHËM

Çdo Shqiptar që do jetë prezent gjatë ndeshjes së nesërme të Shkëndijës, duhet të ketë kujdes maksimal para dhe pas ndeshjes.

Është e preferuar që lëvizja të bëhet në grupe më të mëdha e jo lëvizje individuale, posaçërisht vatra të nxehta janë PARKU PRANË STADIUMIT, CITY MALL, SHESHI I SHKUPIT, QENDRA TREGTARE E QYTETIT TË SHKUPIT dhe QENDRA TREGTARE BUNJAKOVEC.

Qentë (shkijet) i ka kapluar tërbimi, pasi që sot një anëtar i tufës së tyre (komitë) NGORDHI si pasojë e dajakut të ngrënë nga Shqiptarë.

Kështu që apelohet për kujdes maksimal, pasi që është e mundshme të ketë raste të sulmeve ndaj individëve te izoluar në këto zona të lartpërmendura dhe rekomandohet që ato të evitohen.

KY STATUS VLEN PËR PUBLIKUN E THJESHTË.

P.S. Kujdesi nuk nënkupton frikë apo demotivim për të shkuar në ndeshje.

Shqiptarët e kanë dëshmuar me mijra herë se fjalën “FRIKË” e kanë përjashtuar nga fjalori SHQIPTAR.

Forca Shkëndija 🔴⚫️

Forca Shqiptarë 🇦🇱”

Leave a Reply