ZYRTARE, shtyhet ndeshja Maqedoni-Kosovë

Në këto momente është duke u zhvilluar video-konferenca me krerët e UEFA-së dhe të gjithë presidentët e federatave të futbollit Europian. Pika e parë është vendosur dhe dueli ndërmjet Maqedonisë dhe Kosovë si dhe të gjitha ndeshjet tjera të plej of-it  për Kampionatin Europian të cilat duhej të luheshin deri në fund të këtij muaji, janë shtyrë për muajin mars të vitit të ardhshëm.

Gjithashtu edhe Kampionati Europian i kësaj vere është shtyrë për vitin 2021. Të gjithë ëkto ndryshime vijnë për shkak koronavirusit.

Leave a Reply