LPFMV sezonin e ardhshëm do të numërojë 12 skuadra

Liga e Parë Futbollistike e Maqedonisë së Veriut sezonin 2020/2021 do të numërojë 12 skuadra. Një vendim i këtillë erdhi në mbledhjen e fundit të Këshillit Drejtues të FFM-së të mbajtur gjatë ditës së sotme.

Në situatë kur nuk do të ketë rënie nga elita, dy skuadrat e reja do të jenë Pelisteri dhe Bellasica, dy ekipe që janë të renditura në vendin e parë në Ligat e Dyta Lindje dhe Perëndim.

Leave a Reply