Struga Trim Lum pasurohet me një talent shkupjan

Struga Trim Lum gjatë këtij afati kalimtarë të dimrit ka bërë një punë shumë të mirë, duke angazhuar shumë futbollistë cilësor, ndërsa së fundmi kanë angazhuar edhe talentin shkupjan, Gëzim Bakievski, njofton ‘infOSport.mk’. Bëhet fjalë për një futbollistë 17-vjeçar, i cili te Struga Trim Lum vjen nga rradhët e Vëllazërimit të

Gëzimi dhe Vëllazërimi nuk janë më bashkë

Futbollisti i talentuar shkupjan, Gëzim Bakievski më nuk është pjesë e Vëllazërimit të Kërçovës, njofton “infOSport.mk”. Futbollisti i talentuar shkupjan, i cili vite me rradhë luante me thuajse gjithë grupmoshat e reja të Metalurgut, janarin e vitit 2018-të vendosi të provoj veten edhe tek seniorët, duke i thënë po skuadrës së

Gëzimi dhe Vëllazërimi bëhen bashkë

Futbollisti i talentuar shkupjan, Gëzim Bakievski edhe zyrtarisht i është bashkuar skuadrës së Vëllazërimit të Kërçovës, njofton “infOSport.mk”. Futbollisti i talentuar shkupjan, i cili vite me rradhë luante me thuajse gjithë grupmoshat e reja të Metalurgut, vendosi të provoj edhe veten edhe tek seniorët, duke i thënë po skuadrës kampione të