Tërbohen “Tifozët Kuqezi”: Ikni po se ndjetë peshën e fanellës

Kombëtarja e Shqipërisë mbrëmë u mund në Tiranë përballë Lituanisë, duke zhgënjyer gjithë tifozët shqiptarë, përfshirë këtu edhe më besnikët e tyre, “Tifozat Kuqezi”. Ata kanë mbetur të zhgënjyer nga mungesa e impenjimit dhe kanë dalë me një deklaratë, ku theksojnë se në fushë ishte një ekip pa gjak. Ata